Customer Service – Conditions of Purchase


Sopimusehdot voimassa 1.8.2009 alkaen:
HUOMIOITHAN, että kaikkien US VIDEOn asiakkaiden tulee tuotteitamme tilatessa olla jo 18-vuotta täyttänyt. Hyväksymällä nämä tilausehdot vakuutat olevasi vähintään 18-vuotias.


Sopimusehdot lyhyesti:

1. Kaikki nettimyynnissä olevat tuotteet ja hinnat löytyvät aina US Videon verkkohinnastostamme ja ovat voimassa vain verkkokaupastamme tilatessa.
2. Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat.

3. Hinnastomme hinnat sisältävät aina arvonlisäveron ilman postituskuluja.

4. Maksutapoina käteinen (postiennakko) ja Suomalaiset pankki- ja luottokortit.

5. Toimitustapoina Suomen postilaitoksen (Itella) toimitus tavat.

6. Tuotteen takuuaika on vähintään kuluttajasuojalain edellyttämä.

7. Ostokuitti tai laskukopio tulee säilyttää takuuta tai virhevastuuta varten.

8. Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus mikäli tuote on käyttämätön. Palautusoikeus ei koske alusvaatteita, intiimituotteita eikä filmejä. Mikäli tuote on viallinen se vaihdetaan uuteen.

9. Kaikki takuukorjaukset tai muut palautukset postitse asiakaspalautuksena tai myymäläämme toimitettuna alla annettujen ohjeiden mukaisesti.

10. Takuu tai virhevastuu ei kata mm. tuotteen muuntelua, käyttötarkoituksen vastaista käsittelyä tai ohjeiden laiminlyönnistä aiheutuvia vahinkoja. Paristoilla ei ole takuuta.
1. Tilaaminen

1.1 Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:
a) kuluttajana nimi, postiosoite sekä sähköpostiosoite.
b) yritysasiakkaiden tulee rekisteröityä erikseen ennen tilausta US Videon kotisivuilla olevassa B2B kohdassa olevien ohjeiden mukaisesti.
1.2 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin.
1.3 Verkkokauppamme asiakasrekisteri on luottamuksellinen, eikä siitä luovuteta tietoja kolmannelle osapuolelle.
1.4 Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan viestejään antamassaan sähköpostiosoitteessaan
1.5 Tilauksen peruminen tai siihen muutosten tekeminen on tehtävä mahdollisimman nopeasti tilauksen jälkeen. Pidätämme oikeuden veloittaa lunastamattomista postiennakkopaketeista aiheutuneet kulut (25 euroa).
1.6 Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen lähettämällä tilausvahvistuksen asiakkaan sähköpostiin.
1.7 Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä.
1.8 Verkkokaupan vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.
1.9 Kaikki verkkokaupassamme myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme tai paketin sisältöön myymälässä.
1.10 Takuu ei koske mahdollisesti mukana tulevia paristoja.
1.11 Emme ole vastuussa tuotteiden valmistajien sivuilla tai muualta saaduista mahdollisesti virheellisistä tuotetiedoista.


2. Hinnat

2.1 Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta ei kuljetusta.
2.2 Tilaukset puhelimitse, postitse, sekä sähköpostitse toimitetaan ja maksetaan postiennakolla. Netistä tilausta tehdessä voi kätevästi maksaa tuotteet luottokortilla tai tilata postiennakolla.
2.3 Kaikki verkossa näkyvät hinnat koskevat vain kotisivujemme kautta ostoskorilla tehtäviä tilauksia.


3. Toimitus

3.1 Toimitamme tuotteet asiakkaalle yleensä 2-5 päivän käsittelyajalla. Tämän päälle tulee tuotteen normaali kuljetusaika, esim. Posti kuljettaa paketit yleensä 1-2 päivässä perille. Ilmoitamme mahdollisista viivästyksistä erikseen.
3.2 Jos lähetät tavaraa meille päin, esim. tuotepalautuksena, muista säilyttää palautusasiakirjat ja postin kuittikopio/seurantanumero.


4. Maksuehdot

4.1 Ajankohtainen lista maksutavoista löytyy Internet-sivustoiltamme.


5. Palautusoikeus

5.1 Asiakkaalla on Suomen lain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus ilman erillistä syytä.
5.2 Postimyynnin palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Kuluttaja voi myös avata pakkauksen tutkiakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan jos paketti säilyy ehjänä. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.
5.3 Postimyynnin palautusoikeus ei koske alusvaatteita, intiimituotteita eikä filmejä. Mikäli tuote on viallinen se vaihdetaan uuteen. Epävarmoissa tilanteissa soita meille ensin turhien kulujen välttämiseksi.
5.4 Palauttaminen on kuluttajalle maksutonta.
5.5 Osto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä jolloin paketti on lunastettu tai noudettu postista tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä jolloin paketti postista lunastettu, esimerkiksi postin kuitin avulla.
5.6 Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman, puutteellisen tai palautusajan ylittävän tuotteen palautuksen, veloitamme omia kuluja kuitenkin vähintään 25% tuotteen hinnasta.
5.7 Tuotepalautukset aina:
a) Alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna) ilman merkintöjä
b) Mukana kopio kuitista/lähetteestä.
c) Mukana selvitys palautuksen syystä ja/tai vian laadusta.
d) Mukana nimesi, osoitteesi, puhelin- numerosi ja tilinumero johon voimme palauttaa rahasi.
e) Viimeistään 14 päivän kuluessa ostohetkestä.
5.8 Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan. Tällä hetkellä kustannus on 25 euroa. Ota AINA yhteys ennen palauttamista osoitteeseen: info@usvideo.fi
5.9 Ulkomailta tehtyjen palautusten postikulut joutuu asiakas maksamaan itse.


6. Vialliset tuotteet

6.1 Tuotteet palautetaan aina:
a) Alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna).
b) Mukana kopio kuitista/lähetteestä.
c) Mukana selvitys vian laadusta.
d) Mukana nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi.
6.2 Emme vastaa turhista palautuksista. Epävarma? Ota aina asiakaspalveluumme yhteyttä ennen palautusta.
6.3 Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan. Tällä hetkellä kustannus on 25 euroa. Ota AINA yhteys ennen palauttamista osoitteeseen: info@usvideo.fi
6.4 Seuraa ja noudata palautusohjeita tarkasti. Muutoin lähetämme meille palautetut tuotteet asiakkaan kustannuksella uudelleen takaisin. Yleisesti yli puolet nk.takuukorjauksiin lähetetyistä palautuksista on aiheettomia; suurimmassa osassa niistä tuote ei ole edes rikki. Myös osa on huonosti pakattuja tai palautuksia joista puuttuu kuitti, lähete tai vikaseloste, emmekä tiedä mistä palautksessa on kyse tai joskus jopa puuttuu tieto kenen meille lähetetty tuote edes on. 

 

 

<< Back


 

 


 


 

 
 
 
 
 
 
 
   

© US Video. All Rights Reserved.